Architectuurspreekuur

Een aanbouw bij uw woning, een andere indeling van de boven verdieping, een garage in de tuin bouwen: mooie investeringen! Om te zorgen dat het eindresultaat echt toekomstbestendig is en helemaal voldoet aan uw wensen, is het goed de plannen uitvoerig te bespreken met een specialist. Dat kan tijdens het architectuurspreekuur in Leeuwarden op maandagavond, dinsdagmiddag en vrijdagochtend.

Spreekuur architect voor 65 euro per uur

Tijdens het spreekuur krijgen particulieren in 1 uur voor slechts 65 euro een goed advies, een second opinion, antwoord op bouw- en ontwerpvragen of een snelle schets voor een plattegrond. Ook kan de architect tijdens het spreekuur bouwplannen of woonwensen toetsen aan het bestemmingsplan.

Architectuurspreekuur Leeuwarden

Langskomen tijdens het architectenspreekuur in Leeuwarden? Maak dan eerst een afspraak door dit formulier in te vullen en op te sturen. Farsk neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen. Lukt het niet om langs te komen, dan kan het consult ook via bijvoorbeeld Skype of Facetime plaatsvinden. Het architectenconsult kost 65 euro per uur.

Helaas is het door drukte en de populariteit van het spreekuur, het momenteel niet mogelijk een afspraak te maken. Onze excuses voor het ongemak.

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.