Hoogste punt bereikt woonhuis Harkema

Bouwer en opdrachtgever Sietze Bosman heeft bij het bouwen van een uitbreiding bij zijn woning het hoogste punt bereikt! De gebinten van zware lariks balken geven mooi vorm aan de toekomstige woonkamer en leefkeuken.

Deze volledig geprefabriceerde (BIM) houten constructie is in een dag opgericht. Een mooie dag voor zowel de opdrachtgevers als de architect! De nieuwbouw wordt volledig door zelfbouw gerealiseerd. Hierop zijn het bouwproces en het ontwerp afgestemd.

Lees meer over dit project >

28 september

Vredeman de Vries Prijs voor architectuur

FARSK is samen met de Gemeente Noardeast-Fryslân genomineerd voor de LC publieksprijs Vredeman de Vries Prijs voor architectuur met het project Herinrichting Ooster- en Westerdiepswal te Kollum.  Hier zijn wij erg trots op! Vind je het een passend en prachtig project? Stem dan mee via de onderstaande link. https://ndcmediagroep.qualifioapp.com/quiz/827726_915/Vredeman-de-Vries-publieksprijs-2020.html

lees verder

17 september

Werkbezoek Knooppunt Emmen-West N34

Samen met onze opdrachtgever & de aannemer hebben we een werkbezoek gebracht aan een van onze grootste infrastructurele projecten; Knooppunt Emmen-West N34.  De 4 verschillende kunstwerken zijn door FARSK architecten landschappelijk ingepast en ontworpen dit alles op een waar infrastructureel en landschappelijk knooppunt.  Wij waren onder de indruk van de schaal van het project. Super!

lees verder

10 september

Woonhuis Westenstein Kollum

Yeah we zijn los!  Vandaag is de aannemer gestart met het aanleggen van de fundering van dit door ons ontworpen landhuis in het uitbreidingsplan Westenstein te Kollum. Een mooi moment in dit prachtige project!

lees verder
terug naar overzicht