Hoogste punt bereikt woonhuis Harkema

Bouwer en opdrachtgever Sietze Bosman heeft bij het bouwen van een uitbreiding bij zijn woning het hoogste punt bereikt! De gebinten van zware lariks balken geven mooi vorm aan de toekomstige woonkamer en leefkeuken.

Deze volledig geprefabriceerde (BIM) houten constructie is in een dag opgericht. Een mooie dag voor zowel de opdrachtgevers als de architect! De nieuwbouw wordt volledig door zelfbouw gerealiseerd. Hierop zijn het bouwproces en het ontwerp afgestemd.

Lees meer over dit project >

08 november

Een nieuwe weg en een tweedehands brug voor Oudwoude-Westergeest

Vandaag is de vernieuwde Beintemawei-Walddyk te Oudwoude/Westergeest officieel geopend door wethouder Jelle Boerema. Het afronden van dit werk betekent het einde van een tijdperk. Het is namelijk het laatste werk dat is opgeleverd in opdracht van de gemeente Kollumerland c.a., voordat deze per 1 januari 2019 opgaat in de gemeente Noardeast-Fryslân. De oplevering luidt ook de start in van een nieuw ambitieus project: de tweedehands brug Oudwoude.

lees verder

09 oktober

Herinrichting Diepswallen Kollum officieel van start

Dinsdag 9 oktober 2018 is het officiële startsein gegeven voor de werkzaamheden aan de Ooster- en Westerdiepswal te Kollum.

lees verder

28 juni

We zijn verhuisd!

“Thats one small step” naar de overkant van de Harlingerstraatweg, “one giant leap” voor Farsk Architectuur!

We zijn verhuisd naar de Harlingersingel 23B in Leeuwarden.

lees verder
terug naar overzicht