Medewerkers

Farsk is het architectenbureau van Jakob Bosma. Jakob Bosma (1980) deed de opleiding Bouwkunde aan de NHL Hogeschool en kwam tijdens een stage terecht bij Bonnema architecten in Hurdegaryp. De ontwerptechniek- en stijl, bureaucultuur en opdrachten spraken hem zo aan, dat hij er na zijn opleiding nog tien jaar bleef. Het werken bij Abe Bonnema inspireerde Jakob om zelf ook architect te worden. Na een opleiding aan de Academie voor Bouwkunst in Groningen mag hij zich sinds 2010 architect noemen. Jakob staat ingeschreven bij Bureau Architectenregister.

 

Na tien jaar Bonnema architecten maakte Jakob Bosma de overstap naar een ander groot Fries architectenbureau: TWA architecten in Burdaard. Een mooi bureau dat keer op keer verbindingen weet te leggen en ondanks de recessie met overtuigende architectuur en door goed contact met opdrachtgevers en collega-architecten sterk in de lift zit. Van beide werkgevers leerde Jakob ontzettend veel. Al die kennis en ervaring zet hij nu in voor zijn eigen architectenbureau: Farsk.

Farsk is een eenmanszaak, maar door de vele samenwerkingsverbanden met zowel ex-werkgevers als oud-collega’s, oud-medestudenten en anderen van zowel binnen als buiten het vakgebied, is geen opdracht te groot voor Farsk. Kennismaken met Farsk of een passende offerte ontvangen voor een even passend ontwerp? Loop dan eens binnen tijdens het architectuurspreekuur of maak een afspraak.