Medewerkers

FARSK is het architectenbureau van Jakob Bosma. Jakob Bosma (1980) deed de opleiding Bouwkunde aan de NHL Hogeschool en kwam tijdens een stage terecht bij Bonnema architecten in Hurdegaryp. De ontwerptechniek- en stijl, bureaucultuur en opdrachten spraken hem zo aan, dat hij er na zijn opleiding nog tien jaar bleef. Het werken bij Abe Bonnema inspireerde Jakob om zelf ook architect te worden. Na een opleiding aan de Academie voor Bouwkunst in Groningen mag hij zich sinds 2010 architect noemen. Jakob staat ingeschreven bij Bureau Architectenregister. Na tien jaar Bonnema architecten maakte Jakob Bosma de overstap naar een ander groot Fries architectenbureau: TWA architecten in Burdaard. Van beide werkgevers leerde Jakob ontzettend veel. Al die kennis en ervaring zet hij nu in voor zijn eigen architectenbureau: FARSK architecten.

 

Jabik studeerde zowel bouwkunde als civiele techniek en heeft brede ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus en aannemers. We zijn blij met deze versterking en hebben er ontzettend veel zin in om onze projecten van groot tot klein tot een succes te maken. Per december 2019 is Jabik in vaste dienst bij FARSK.

 

Jelmer is architect in opleiding bij FARSK.

Door het volgen van de opleiding bouwkunde aan de NHL Stenden Hogeschool, verbreed ik mijn kennis over de theoretische & technische maar vooral ook architectonische aspecten van het bouwen. Mijn ambitie is om architect te worden.