Team FARSK architecten

Jakob Bosma.

Jakob Bosma (1980) deed de opleiding Bouwkunde aan de NHL Hogeschool en kwam tijdens een stage terecht bij Bonnema architecten in Hurdegaryp. De ontwerptechniek- en stijl, bureaucultuur en opdrachten spraken hem zo aan, dat hij er na zijn opleiding nog tien jaar bleef. Het werken bij Abe Bonnema inspireerde Jakob om zelf ook architect te worden. Na een opleiding aan de Academie voor Bouwkunst in Groningen mag hij zich sinds 2010 architect noemen. Jakob staat ingeschreven bij Bureau Architectenregister. Na tien jaar Bonnema architecten maakte Jakob Bosma de overstap naar een ander groot Fries architectenbureau: TWA architecten in Burdaard. Van beide werkgevers leerde Jakob ontzettend veel. Al die kennis en ervaring zet hij nu in voor zijn eigen architectenbureau: FARSK architecten.

 

Jelmer Greidanus

Bouwkundige

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelmer Dootjes

Architect i.o.

Jelmer Dootjes (1995) studeerde in 2019 af als bouwkundig ingenieur aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Momenteel volgt Jelmer de masteropleiding tot architect aan de Academie van Bouwkunst in Groningen. In het werkveld heeft hij bij verschillende bureau’s ruime praktijk ervaring opgedaan waaronder bij Van Maanen en Zwart architecten in Drachten & Codex architectuurstudio in Groningen. Sinds april 2022 versterkt Jelmer het team van FARSK architecten.

 

 

 

 

 

 

Moon de Cock

Bouwkundige i.o.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hylke Goudswaard

stedenbouwkundige

Hylke is stedenbouwkundige en mede oprichter / eigenaar van het stedenbouwkundig adviesburo Roenom in Leeuwarden. Samen met Hylke werken wij intensief aan diverse projecten in de woningbouw en ruimtelijke ontwikkelingen, waarbij stedenbouw, landschap en inpassing belangrijke speerpunten zijn.

 

 

 

 

Kars Deinum

bouwkundige

Onder de naam KARS projecten werkt Kars als zelfstandig ondernemer samen met FARSK architecten. Kars is een ervaren BIM-specialist en bouwkundig tekenaar.